Jeg hedder Bo Hansen og har været tømrer i over 20 år. Jeg startede firmaet Nyboe Byg i efteråret 2005 og tilbyder alt arbejde indenfor tømrer- og snedkerfaget.

Min filosofi for firmaet er at levere et stykke håndværksmæssigt korrekt udført arbejde til en rimelig pris og derved få en masse tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen. Det skal handle om kvalitet og tillid mellem håndværker og kunde. Som regel er det mange penge, som kunden investerer i sit projekt, og her er det mit mål, at kunden får fuld valuta for pengene og mere til. Det er ikke nok, at kunden er tilfreds. Jeg skal også være tilfreds.

Ofte hører man om uærlige håndværkere, der slipper nemt om arbejdet og efterfølgende fakturerer alt for mange timer.  Det vil ikke ske hos Nyboe Byg. Vi sender altid et udspecificeret pristilbud til kunden, før arbejdet påbegyndes, ofte med angivelse af muligt udførelsestidspunkt, så undgår man misforståelser, og kunden slipper for overraskelser og alt for store regninger. Som udgangspunkt er det altid en god idé at indhente tilbud fra mindst 2 håndværkere, og der er god grund til at undres, hvis priserne er for forskellige. Det kan måske skyldes, at...

Materialevalget er forskelligt

Den ene håndværker har misforstået opgaven

Kunden har givet forskellige oplysninger til håndværkerne

Den ene håndværker er gået på kompromis med sikkerheden

Det er derfor vigtigt at sammenholde tilbuddene i detaljer. Der kan være stor forskel på indholdet, hvis du kigger nærmere efter. Vær opmærksom på evt. ekstra-arbejde/regninger, hvis du blindt vælger den billigste.

Hvis du har modtaget et tilbud fra mig, hvor prisen afviger negativt i forhold til en anden håndværker, hjælper jeg gerne med afklaring af indholdet i tilbuddene. Og hvis den anden håndværker reelt er billigere med samme indhold, er jeg en ”god taber”!!

Derfor kan du trygt ringe/maile til Nyboe Byg for her er kvaliteten og kunden i centrum til en konkurrencedygtig pris.